Hrastnik / 10. september 2016 / 15:00

Dostop z avtomobilom

Iz smeri Ljubljane

Iz ljubljanske smeri se lahko peljete po magistralni cesti ali po avtocesti.

Po magistralni cesti

Peljete se ob reki Savi skozi Litijo, mimo Zagorja, Trbovelj in ko prispete v Hrastnik, nadaljujete vožnjo po glavni cesti čez most, mimo Steklarne Hrastnik, Tovarne kemičnih izdelkov, v križišču peljete po glavni cesti, mimo Spara in v glavnem križišču v centru Hrastnika, boste na desni strani videli prireditveni prostor festivala Funšterc 2013.

Po avtocesti

Če se odločite za vožnjo po avtocesti, z avtoceste zavijete pri izvozu Trojane. Pot vas bo vodila mimo Izlak, skozi Zagorje, na mostu zavijete levo, nadaljujete vožnjo mimo Trbovelj in ko prispete v Hrastnik, nadaljujete vožnjo po glavni cesti čez most, mimo Steklarne Hrastnik, Tovarne kemičnih izdelkov, v križišču nadaljujete vožnjo po glavni cesti, mimo Spara in v glavnem križišču v centru Hrastnika, boste na desni strani videli tržnico.

Iz smeri Celja

Peljite se skozi Laško, v Rimskih Toplicah v križišču zavijete desno, nadaljujete vožnjo mimo Breznega, čez Marno, skozi Dol, Brnico. V križišču v Hrastniku zavijete desno proti Rudniku, peljete mimo Spara in v glavnem križišču Hrastnika, boste na desni strani videli tržnico

Kulinarične ekipe

P U Š E L J C

Društvo šteje 65 članic. Svoje prostore za ustvarjanje, kuhanje različnih dobrih jedi skuhanih na stari način in druženje ima v KS Gabrsko v Trbovljah. Srečujejo se 1x na teden ob sredah dopoldan. Vse ženske, katere imajo željo družiti se z njimi vabljene. Sodelujejo na občinskih prireditvah in izven kot so različna državna srečanja kmečkih društev. Od lani naprej pripravljajo tudi slovenske zajtrke na Osnovni šoli Tončke čeč Trbovlje.

Organizator
Logotip društva Rast