Hrastnik / 10. september 2016 / 15:00

Dostop z avtomobilom

Iz smeri Ljubljane

Iz ljubljanske smeri se lahko peljete po magistralni cesti ali po avtocesti.

Po magistralni cesti

Peljete se ob reki Savi skozi Litijo, mimo Zagorja, Trbovelj in ko prispete v Hrastnik, nadaljujete vožnjo po glavni cesti čez most, mimo Steklarne Hrastnik, Tovarne kemičnih izdelkov, v križišču peljete po glavni cesti, mimo Spara in v glavnem križišču v centru Hrastnika, boste na desni strani videli prireditveni prostor festivala Funšterc 2013.

Po avtocesti

Če se odločite za vožnjo po avtocesti, z avtoceste zavijete pri izvozu Trojane. Pot vas bo vodila mimo Izlak, skozi Zagorje, na mostu zavijete levo, nadaljujete vožnjo mimo Trbovelj in ko prispete v Hrastnik, nadaljujete vožnjo po glavni cesti čez most, mimo Steklarne Hrastnik, Tovarne kemičnih izdelkov, v križišču nadaljujete vožnjo po glavni cesti, mimo Spara in v glavnem križišču v centru Hrastnika, boste na desni strani videli tržnico.

Iz smeri Celja

Peljite se skozi Laško, v Rimskih Toplicah v križišču zavijete desno, nadaljujete vožnjo mimo Breznega, čez Marno, skozi Dol, Brnico. V križišču v Hrastniku zavijete desno proti Rudniku, peljete mimo Spara in v glavnem križišču Hrastnika, boste na desni strani videli tržnico

Kulinarične ekipe

Štrikarce

V društvu se povezujemo žene in dekleta, ki živimo na območju Podkumskih hribov. Od novembra do aprila se 1xtedensko dobivamo v župnišču, kjer pletemo, kvačkamo, vezemo. Rade sodelujemo na raznih prireditvah ter pečemo sladke dobrote.

Organizator
Logotip društva Rast