Hrastnik / 10. september 2016 / 15:00

Zakaj sodelovati?

Festival zasavske kulinarike je odlična priložnost, da predstavite aktivnosti svojega društva ali organizacije. Kljub temu, da je rdeča nit dogodka zasavska kulinarika, festival omogoča, da kreativno okrasite svojo stojnico, delite letake in utrjujete svojo prisotnost v lokalnem okolju.

Priložnosti kulinarične ekipe

 1. Kreativna okrasitev stojnice
  Stojnica v osnovi omogoča peko kulinaričnih dobrot, vendar vam prepuščamo proste roki pri vsebinski obogatitvi stojnice.
 2. Priprava tradicionalnih jedi s posebno noto društva ali organizacije
  Pri pripravi tradicionalnih jedi sledite osnovnemu receptu in ga čim bolj kreativno izboljšajte z noto vašega društva ali organizacije. Na stojnici lahko delite tudi druge kulinarične jedi, vendar ne brez dovoljenja organizatorja.
 3. Objava na spletu, družabnih omrežjih in v medijih
  Vsako ekipo na kulinaričnem festivalu bomo podrobneje predstavili na tem spletnem mestu, objave pa delili tudi v družabnih omrežjih in v medijih.
 4. Nagrade za najboljše
  Ocenjevanje kulinaričnih jedi bomo letos izvedli v dveh ločenih kategorijah. Okus (in izključno okus) bo ocenjevala strokovna komisija, ki jo bodo sestavljali kulinarični mojstri, vse ostalo pa bodo ocenjevali obiskovalci, ki bodo glasovali za najboljšo ekipo.
 5. Druženje v prijetnem okolju
  Na festivalu pričakujemo okrog 1000 ljudi, kar pomeni obilo možnosti za druženje v prijetnem zgodnje-jesenskem obdobju. Naročili bomo sonce, za vse ostalo bodo poskrbeli ljudje.

Kaj potrebuje ekipa

Vsebine v pripravi.

Kulinarične ekipe

T’ ZDRAV ŠTANT

Ekipa mladih, nadobudnih podjetnic iz Zasavja. Jasmina Škrabar, Tina Jerman, Vesna Selič Peklar in Marjetka Rozman

Organizator
Logotip društva Rast